• ajuda@registrelaboral.cat

Termes i condicions d’ús

Gràcies per visitar la nostra pàgina web. Si us plau, llegeixi atentament els termes i condicions següents, ja que cada cop que utilitza aquesta pàgina està acceptant el seu contingut. En cas de no acceptar-les, no faci ús del lloc ni dels serveis que oferim.

Aquestes condiciones poden ser actualitzades i/o modificades periòdicament, per tant, recomanem visitar aquesta pàgina amb certa regularitat.

Titularitat

REGISTRELABORAL.cat és propietat de Daniel Armadans Sena, amb domicili social a efectes de notificacions a C/ Ponent nº48, 1-4 de Cassà de la selva (17244) Girona i amb l’email dany@danab.es

Descripció del servei

La present pàgina web es posa a disposició de l’Usuari –en endavant vostè- que es pot connectar i fer ús dels nostres serveis, que inclou informació del nostre producte, un blog on us facilitem informació de les novetats legislatives, serveis d’assistència per a cients i socis i compra del nostre producte. L’accés a determinats serveis porta subjecte un preu. Vostè és responsable de l’accés a aquest servei, havent de disposar de l’equip necessari per accedir-hi.

Llicència

A través de la present, REGISTRELABORAL.cat posa a disposició del CLIENT el dret i la llicència, de forma intransferible, del servei durant el termini i condicions acordades prèviament al contracte. En tot cas, la propietat del servei correspon a REGISTRELABORAL.cat, el qual cedeix l’ús del seu contingut exclusivament al CLIENT mitjançant la corresponent subscripció, segons termes previstos al contracte i sense que aquest pugui cedir la llicència a tercers.

Qualsevol reproducció, revenda i/o redistribució del nostre producte queda prohibida, podent exigir-li les oportunes responsabilitats. Tampoc es podrà modificar cap document d’aquest Web ni gràfics relacionats, els quals no podran aparèixer independentment del text corresponent. Sempre hauran d’aparèixer els nostres avisos de copyright i marques comercials, i el present avís, a totes les còpies.

Tota utilització no autoritzada posarà fi a la llicència concedida per nosaltres.

Propietat Intel·lectual

Vostè reconeix i accepta que els serveis i qualsevol software utilitzat i relacionats amb els mateixos és propietat de REGISTRELABORAL.cat i contenen informació exclusiva i confidencial protegida per la Llei de Propietat Intel·lectual i normativa vigent.

Tots els materials i continguts de la present pàgina web, inclòs el disseny, text, imatges, vídeos, marques, logotips i demés funcionalitats són propietat de REGISTRELABORAL.cat i estan subjectes a copyright i altres drets de propietat intel·lectual segons les lleis aplicables. Tots els drets que no se li hagin atorgat al respecte i de forma expressa queden reservats.

Política de privacitat

REGISTRELABORAL.cat respecta la privacitat dels usuaris, sense que es pugui cedir ni comunicar a tercers les dades obtingudes a través d’aquesta pàgina web o amb els corresponents formularis, excepte autorització expressa de l’usuari.

Durant la vigència del contracte, REGISTRELABORAL.cat es compromet a utilitzar les dades facilitades pel CLIENT exclusivament per la correcta prestació dels serveis, compliment en tot la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Enllaços a webs de tercers

No tenim cap control sobre webs de tercers a les que poden accedir a través de la nostra pàgina web; declinem tota responsabilitat en relació al contingut que poden tenir. Aquests enllaços es proporcionen amb l’única finalitat de facilitar la seva navegació. Si decideix accedir a aquestes pàgines webs de tercers ho fa pel seu compte i risc.

Límits de responsabilitat

Aquesta pàgina web es proporciona “tal qual” i “segons disponibilitat”. REGISTRELABORAL.cat treballa per tal que tot funcioni correctament, no obstant això, no garanteix la inexistència d’interrupcions al seu funcionament o errors a l’accés de la pàgina web, l’absència de virus o altres elements que puguin produir alteracions al sistema informàtic, documents o fitxers de l’usuari.

Tant l’accés a aquesta pàgina web com l’ús que es pugui fer de la informació continguda a la mateixa és d’exclusiva responsabilitat de l’usuari. REGISTRELABORAL.cat o qualsevol tercer mencionat al portal no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l’accés o ús de la informació adquirida, de virus, d’errors operatius o interrupcions.

Jurisdicció i legislació aplicable

Qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en relació amb la present pàgina web es resoldrà d’acord amb la legislació espanyola i se sotmetrà a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de Girona.